Renovatie den Dolder

Bij dit project hebben we een zestien jaar oud zwembad volledig gerenoveerd. Het proces begon met het verwijderen van de oude randstenen, gevolgd door het verwijderen van de verouderde liner en inbouwdelen. Ook de bestaande verlichting werd gedemonteerd en de ronding aan de achterzijde van het zwembad werd verwijderd om plaats te maken voor een modernere inrichting.

Vervolgens werden nieuwe inbouwdelen geïnstalleerd, samen met moderne verlichting die het zwembad een eigentijdse uitstraling geven. Een unieke toevoeging aan dit project was de creatie van een lounge / strandgedeelte binnen het zwembad, wat zorgt voor een extra dimensie van ontspanning en plezier.

De oude folie werd vervangen door nieuwe, 1,5 mm gewapende folie die door onze specialisten zorgvuldig werd gelast. Om de duurzaamheid en efficiëntie van het zwembad te verhogen, hebben we ook nieuwe leidingen rondom het zwembad aangelegd. De vernieuwing werd verder gecompleteerd met het leveren en aanleggen van nieuwe randstenen die perfect passen bij de opgefriste uitstraling van het zwembad.

Tot slot hebben we een compleet nieuwe afdekking geleverd en geïnstalleerd, wat niet alleen de veiligheid verhoogt maar ook bijdraagt aan het behoud van de waterkwaliteit en de algemene esthetiek van het zwembad.

Contact

Yourliving B.V.
Beekstraat 37
8081 EB Elburg

KvK-nummer: 85487384
BTW-nummer: NL863640096B01

Openingstijden

© 2024 Yourliving.nl gemaakt en onderhouden door WoltersDesign.nl