Project Stamerbos

Een bouwkundig zwembad, slechts drie jaar oud, kampte met problemen die veroorzaakt waren door de oorspronkelijke bouwer. Wij namen de taak op ons om een bestaande lekkage, gelokaliseerd bij de lamp van het zwembad, grondig aan te pakken. Met zorg en vakmanschap hebben we deze lekkage opgelost, waarbij we nieuwe kabels en mantelbuizen hebben geïnstalleerd vanaf het zwembad naar de technische ruimte.

Bovendien hebben we een complete upgrade uitgevoerd door een nieuwe behuizing en verlichting te leveren en te installeren. Na deze renovatie hebben we de technische ruimte een grondige schoonmaakbeurt gegeven, waardoor alles weer in optimale staat verkeerde.

Om het zwembad nog functioneler te maken, hebben we een geavanceerde elektrische afdekking met solar lamellen geleverd en geïnstalleerd. Deze afdekking is volledig te bedienen via een smartphone of iPad, waardoor het gebruiksgemak aanzienlijk wordt vergroot. Bovendien hebben we in de twee steunen van de afdekking een hoogwaardig geluidssysteem ingebouwd, wat zorgt voor een complete ervaring van ontspanning en comfort bij het zwembad.

Contact

Yourliving B.V.
Beekstraat 37
8081 EB Elburg

KvK-nummer: 85487384
BTW-nummer: NL863640096B01

Openingstijden

© 2024 Yourliving.nl gemaakt en onderhouden door WoltersDesign.nl