Renovatie Bant

Het project begon met de verwijdering van het oude zwembad. Dit was een cruciale eerste stap, waarbij we zorgvuldig te werk gingen om de basis voor de verdere werkzaamheden vrij te maken.

Vervolgens hebben we de bestaande betonvloer aangepast, versterkt en vergroot. Dit was een essentiële fase om ervoor te zorgen dat de nieuwe constructie een stevige en duurzame basis zou hebben. Door de vloer te versterken, hebben we ervoor gezorgd dat het nieuwe zwembad langdurig stabiel en veilig zal zijn.

Daarna zijn we begonnen met de bouw van het nieuwe bouwkundige zwembad. Dit betrof een gedetailleerd proces waarbij elk aspect nauwkeurig werd uitgevoerd om aan de hoogste normen te voldoen. Het nieuwe zwembad vormt het middelpunt van de ruimte en is ontworpen met het oog op zowel esthetiek als functionaliteit.

Nieuwe inbouwdelen zijn vervolgens geplaatst, waarbij elk onderdeel zorgvuldig is geïnstalleerd om een optimale werking en een lange levensduur te garanderen. Hierbij werd ook nieuwe verlichting geïnstalleerd, bestaande uit twee LED RGBW-systemen. Deze geavanceerde verlichting biedt een breed scala aan kleuren en lichtintensiteiten, waardoor het zwembad ’s avonds een sfeervolle uitstraling krijgt.

De binnenkant van het zwembad werd afgewerkt met een hoogwaardige folie die we nauwkeurig hebben gelast. Deze afwerking zorgt niet alleen voor een strak en modern uiterlijk, maar biedt ook een extra laag bescherming tegen slijtage en lekkages.

Om ervoor te zorgen dat alle systemen soepel en efficiënt werken, hebben we compleet nieuwe leidingen gelegd. Dit moderne leidingsysteem verbetert de watercirculatie en zorgt voor een probleemloze werking van alle zwembadfuncties.

Naast het zwembad hebben we een ruime lounge gebouwd. Deze comfortabele ruimte is ideaal om te ontspannen en te genieten van de omgeving, en is ontworpen met oog voor luxe en comfort.

Tot slot hebben we een elektrische inbouw lamellen afdekking geïnstalleerd. Deze afdekking is niet alleen praktisch en eenvoudig te bedienen, maar biedt ook extra veiligheid en helpt bij het behouden van de watertemperatuur, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie.

Dit project illustreert onze toewijding aan kwaliteit en detail. Elk aspect is met zorg uitgevoerd om een prachtig, functioneel en duurzaam eindresultaat te bereiken. We hopen dat u evenveel plezier beleeft aan het nieuwe zwembad als wij hebben gehad bij het realiseren ervan.

Contact

Yourliving B.V.
Beekstraat 37
8081 EB Elburg

KvK-nummer: 85487384
BTW-nummer: NL863640096B01

Openingstijden

© 2024 Yourliving.nl gemaakt en onderhouden door WoltersDesign.nl