Project Specerij Almere


Bij ons draait alles om kwaliteit en precisie. We zijn trots op onze uitgebreide ervaring en toewijding aan het leveren van prachtige, duurzame zwembaden. Hieronder vindt u een gedetailleerde beschrijving van de stappen die we doorlopen bij de realisatie van een van onze projecten.

We beginnen elk project met het ontwerpen van gedetailleerde en op maat gemaakte tekeningen. Elk design wordt zorgvuldig afgestemd op de specifieke wensen en eisen van de klant, zodat het eindresultaat perfect aansluit bij hun visie. Dit zorgt ervoor dat we een uniek en speciaal zwembad kunnen realiseren dat volledig aan de verwachtingen voldoet.

Om een solide basis te garanderen, slaan we heipalen tot ze de vaste ondergrond bereiken. Deze stap is cruciaal voor de stabiliteit en duurzaamheid van het zwembad. Met een stevige fundering als basis kunnen we verder bouwen aan een betrouwbaar en lang meegaand zwembad.

De fundering van ons zwembad bestaat uit een betonvloer met dubbele wapening. Deze extra versteviging zorgt voor een robuuste en stabiele basis die bestand is tegen de tand des tijds. De dubbel gewapende betonvloer biedt niet alleen extra sterkte, maar ook de zekerheid dat het zwembad jarenlang mee kan gaan zonder structurele problemen.

We bouwen zwembaden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. In dit specifieke project hebben we een bouwkundig zwembad met afmetingen van 600 x 300 x 150 cm geconstrueerd. Het zwembad is nauwkeurig opgebouwd volgens de hoogste standaarden en is ontworpen om zowel praktisch als mooi te zijn.

Na de constructie van het zwembad worden alle inbouwdelen, zoals skimmers, inspuiters en verlichting, nauwkeurig gemonteerd. Deze onderdelen zijn essentieel voor de werking en het onderhoud van het zwembad en worden daarom met grote zorg geïnstalleerd om een optimale functionaliteit te garanderen.

Voor extra comfort en luxe hebben we een massagestation en blower geïnstalleerd op een zitbank. Dit zorgt ervoor dat gebruikers kunnen genieten van een ontspannende hydromassage, wat bijdraagt aan een ultieme zwemervaring. Daarnaast hebben we een jetstream geïnstalleerd, waarmee gebruikers tegen een krachtige waterstroom in kunnen zwemmen, ideaal voor fitness en recreatie.

Het zwembad is afgewerkt met een effen witte folie die zorgvuldig is gelast. Dit zorgt niet alleen voor een strak en modern uiterlijk, maar ook voor een waterdichte afwerking. Alle leidingen zijn zorgvuldig gelegd om ervoor te zorgen dat het watercirculatiesysteem efficiënt en probleemloos functioneert.

De technische aspecten van het zwembad, zoals pompen, filters en verwarmingssystemen, zijn allemaal geïnstalleerd om de beste prestaties te garanderen. We hebben ervoor gezorgd dat elk technisch detail tot in de puntjes is uitgewerkt, zodat het zwembad eenvoudig te bedienen en te onderhouden is.

Voor de finishing touch hebben we randstenen aangelegd rondom het zwembad, wat zorgt voor een nette en aantrekkelijke afwerking. Daarnaast hebben we een elektrische lamellenafdekking geïnstalleerd, wat zorgt voor veiligheid, energie-efficiëntie en gemak bij het afdekken van het zwembad.

Dankzij ons efficiënte en professionele team zijn we erin geslaagd om dit project binnen slechts vijf weken van begin tot eind op te leveren. Van de eerste tekening tot de laatste handeling hebben we ervoor gezorgd dat elk detail perfect is uitgevoerd, waardoor de klant een prachtig en functioneel zwembad heeft om van te genieten.

Contact

Yourliving B.V.
Beekstraat 37
8081 EB Elburg

KvK-nummer: 85487384
BTW-nummer: NL863640096B01

Openingstijden

© 2024 Yourliving.nl gemaakt en onderhouden door WoltersDesign.nl