Project Diemen

Bij onze klant hebben we een uitgebreid project uitgevoerd om hun buitenruimte te transformeren tot een prachtig en functioneel geheel. Onze aanpak begon met het zorgvuldig uitgraven en verhogen van de tuin op verschillende plekken, wat resulteerde in een gevarieerd en levendig landschap dat perfect aansloot op de wensen van de klant.

Tuinwerkzaamheden


Om de stabiliteit van de omgeving te waarborgen, hebben we een nieuwe damwand geplaatst, die niet alleen de nodige ondersteuning bood, maar ook een esthetisch element toevoegde aan het ontwerp. Daarna hebben we bronbemaling aangelegd om het grondwaterpeil te beheersen en zo een solide basis te creëren voor verdere bouwwerkzaamheden.

Het realiseren van een effectieve ontwatering was een volgende cruciale stap in ons proces. Met een doordacht drainsysteem hebben we ervoor gezorgd dat overtollig water snel en efficiënt werd afgevoerd, waardoor het terrein altijd droog en bruikbaar blijft, zelfs na hevige regenval.

Fundering

Met de juiste fundering op zijn plaats hebben we heipalen geslagen, waardoor een stevige basis werd gelegd voor de verdere constructie. Hierop volgend hebben we een robuuste betonvloer gestort, die diende als solide ondergrond voor het pronkstuk van het project: een bouwkundig zwembad met een prachtige trap over de volle breedte, ontworpen voor zowel schoonheid als functionaliteit.

Het leggen van alle benodigde leidingen was een essentiële stap om ervoor te zorgen dat het zwembad perfect functioneerde. Met zorgvuldige planning en precisie hebben we niet alleen alle leidingen aangelegd, maar ook een jetstream geïnstalleerd voor een verfrissende zwemervaring.

Zwemmen maar!

Om de technische aspecten van het project te verbergen en tegelijkertijd toegankelijk te houden, hebben we alle systemen ondergronds geplaatst, met een op maat gemaakt automatisch luik voor gemakkelijke toegang en onderhoud.

Ten slotte hebben we de esthetische afwerking verzorgd door randstenen rondom het zwembad aan te leggen, waardoor niet alleen een fraaie afwerking werd gerealiseerd, maar ook een functionele en veilige omgeving waar onze klant vele jaren van zal genieten.

Contact

Yourliving B.V.
Beekstraat 37
8081 EB Elburg

KvK-nummer: 85487384
BTW-nummer: NL863640096B01

Openingstijden

© 2024 Yourliving.nl gemaakt en onderhouden door WoltersDesign.nl