Project Heerenveen

Een bouwkundig zwembad van 800 x 400 x 150 cm is gerealiseerd volgens de vereisten en normen voor bouwkundige zwembaden. De basis is gelegd met een betonvloer die zorgvuldig is aangelegd volgens de voorgeschreven bouwvoorschriften. Met de nodige expertise zijn alle inbouwdelen, waaronder hoogwater skimmers, inspuiters en 2x LED lampen in kleur, gemonteerd. De folie, gelast in 1.5 gewapende folie in een lichtblauwe tint, zorgt voor een duurzame en esthetische afwerking.

Om het zwembad een uitnodigende uitstraling te geven, is een vergroot strand gecreëerd en afgewerkt met tegels die harmoniëren met de bestrating rondom het zwembad. Onder dit strand is een volledig elektronisch afdekkingssysteem geïnstalleerd, waardoor het zwembad veilig kan worden afgedekt wanneer het niet in gebruik is.

Alle leidingen zijn zorgvuldig aangelegd volgens de technische tekeningen en specificaties, en aangesloten op de juiste aansluitpunten. De technische installatie is voorzien van een geavanceerd systeem dat via een app kan worden bediend, waardoor het beheer van het zwembad eenvoudig en efficiënt is.

Een Besgo-ventiel is aangesloten om een automatische terugspoeling van het filter mogelijk te maken, wat bijdraagt aan een optimale waterkwaliteit. Bovendien is buiten de technische ruimte een warmtepomp geïnstalleerd, waardoor het zwembad het hele jaar door kan worden gebruikt, ongeacht de buitentemperatuur.

De randstenen rondom het zwembad zijn op maat gemaakt, met een extra diepe neus die elegant overgaat in het water, waardoor een naadloze overgang tussen het terras en het zwembad ontstaat. Met zorg en vakmanschap zijn deze randstenen nauwkeurig aangelegd, wat bijdraagt aan de esthetiek en functionaliteit van het zwembadlandschap.

Contact

Yourliving B.V.
Beekstraat 37
8081 EB Elburg

KvK-nummer: 85487384
BTW-nummer: NL863640096B01

Openingstijden

© 2024 Yourliving.nl gemaakt en onderhouden door WoltersDesign.nl