In de vroege ochtend worden de eerste stralen van de zon zichtbaar, wat een prachtig gezicht is. Er is niets zo verkwikkend als een verfrissende duik in uw eigen buitenzwembad voordat u aan een drukke dag begint. Of misschien geeft u er de voorkeur aan om op een sombere dag te ontspannen in het comfort van uw binnenzwembad?

Als u advies nodig heeft over welk type zwembad het beste bij uw tuin past, staan wij klaar om u te helpen!

Infiniteau zwembad

Uniek

Bij Infinit’eau zwembaden van Gardipool draait alles om vernieuwing en vakmanschap. Dit bouwkundige zwembad, een uniek pronkstuk, betrad in 2015 de Nederlandse markt en veroverde al snel harten. De basis van dit exclusieve zwembad? Een combinatie van warm gegalvaniseerd metaal en glasvezel versterkte pvc-wanden, waardoor duurzaamheid en stijl hand in hand gaan.

Infiniteau zwembad Infiniteau zwembad
Infiniteau zwembad

Bijzonder

Het bijzondere aan Infinit’eau is niet alleen zijn constructie, maar ook de mogelijkheden die het biedt. Voor de handige doe-het-zelver is het zwembad vrij eenvoudig zelf te bouwen. Maar ook voor wie liever het hele project uit handen geeft, bieden wij een oplossing. Wij nemen niet alleen de bouw van het zwembad, maar ook de grondwerkzaamheden volledig voor onze rekening, zodat u slechts hoeft te genieten van het eindresultaat.

Meer informatie?
Contact

Yourliving B.V.
Beekstraat 37
8081 EB Elburg

KvK-nummer: 85487384
BTW-nummer: NL863640096B01

Openingstijden

© 2024 Yourliving.nl gemaakt en onderhouden door WoltersDesign.nl