Project Sappemeer

Samen met onze klant, een gerenommeerd hoveniersbedrijf, hebben we de kans gekregen om een opmerkelijk maar bijzonder mooi project te realiseren: een bouwkundig zwembad met een unieke, vrije vorm, met een indrukwekkende capaciteit van 160 m3 aan zwemwater.

Na het zorgvuldig opzetten van de wanden door de klant, hebben wij het zwembad afgewerkt met de nodige skimmers, inspuiters en verlichting, allemaal nauwkeurig berekend om een optimale waterstroom te garanderen, zonder enige stagnatie. Bovendien hebben we een uitgebreid verlichtingsplan ontwikkeld, waardoor het zwembad ’s avonds een adembenemend schouwspel biedt.

Om een extra element van dynamiek toe te voegen, hebben we door het hele bad een stromend effect gecreëerd, met behulp van zorgvuldig geplaatste nozzles en een krachtige pomp, zorgvuldig berekend door onze ontwerpers. Het resultaat is een prachtige stroming die naar het oppervlak van het water leidt, een ware eyecatcher.

Technisch gezien hebben we gezorgd voor alle benodigde installaties. Twee grote Behncke filters draaien op dit zwembad, samen ondersteund door een krachtige (variabele) zwembadpomp. Bovendien zijn alle componenten uitgerust met afzonderlijke kogelkranen, waardoor het eenvoudig is om verschillende delen van het systeem te reguleren.

Het zwembad, met zijn unieke afmetingen en vorm, is bekleed met een speciale 1.5 gewapende folie, ter plaatse gelast voor een naadloze afwerking en duurzaamheid. Dit project heeft niet alleen ons vakmanschap getoond, maar ook onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige resultaten die zowel functioneel als esthetisch voldoen aan de wensen van onze klanten.

Contact

Yourliving B.V.
Beekstraat 37
8081 EB Elburg

KvK-nummer: 85487384
BTW-nummer: NL863640096B01

Openingstijden

© 2024 Yourliving.nl gemaakt en onderhouden door WoltersDesign.nl