fbpx

Project Nes

Project Nes

Met trots presenteren we de realisatie van een bouwkundig zwembad dat volledig is afgestemd op de specifieke wensen van onze gewaardeerde klant. Ons toegewijde team heeft een reeks aan werkzaamheden uitgevoerd om dit project tot leven te brengen:

Het begon met het slaan van heipalen, die dienen als stevige fundament voor zowel het zwembad als het aangrenzende terras. Vervolgens hebben we zorgvuldig de put ontgraaft om de juiste ruimte te maken voor het zwembad en de spa.

Na deze voorbereidende grondwerken hebben we de betonvloer gegoten, conform de geldende normen en eisen om een solide basis te garanderen. Daarna begon de bouw van het bouwkundige zwembad, waarbij we alle benodigde materialen en wensen hebben geïntegreerd.

Om het zwembad nog luxueuzer te maken, hebben we een blower geïnstalleerd op de bodem, samen met een Jetstream/tegenstroom installatie in een uitbouwwand en een prachtige waterval met verlichting.

De folie is op maat gelast voor een perfecte pasvorm, en alle leidingen zijn zorgvuldig aangelegd om de benodigde installaties te ondersteunen.

Rondom het zwembad hebben we tegels geplaatst, inclusief de randstenen, voor een esthetische afwerking.

Project Nes
Project Nes

Een bijzonder element van dit project was de creatie van een lounge/strandje met ruimte voor een elektrische afdekking, waardoor het zwembad nog veelzijdiger wordt en tevens kind en huisdier vriendelijk.

Tot slot hebben we een spa op maat ingebouwd en volledig aangesloten, waardoor de klant kan genieten van ultieme ontspanning. Een uniek aspect van dit project was dat alle grondwerkzaamheden zijn uitgevoerd vanaf het water, met behulp van een schip, wat het project extra bijzonder maakt.