fbpx

Project Venlo

Voor dit project hebben we een bouwkundig zwembad gerealiseerd met een afmeting van 500 x 250 x 150 cm. Het proces begon met het storten van een solide betonvloer, uitgevoerd volgens de geldende normen voor bouwkundige zwembaden. Deze stevige basis was essentieel voor de verdere constructie van het zwembad, dat zorgvuldig werd gebouwd om te voldoen aan de specificaties van de opdrachtgever.

Tijdens de bouw zijn de inbouwdelen nauwkeurig geplaatst, waaronder een hoogwater skimmer voor optimale watercirculatie. Vervolgens hebben we moderne LED-verlichting geïnstalleerd, wat niet alleen zorgt voor een sfeervolle uitstraling, maar ook energie-efficiënt is.

Het leidingwerk werd vakkundig aangelegd om ervoor te zorgen dat het zwembad probleemloos functioneert. De binnenkant van het zwembad is bekleed met hoogwaardige folie, die op maat werd gesneden en met precisie gelast voor een waterdichte afwerking. Voor de technische installatie hebben we gekozen voor een systeem op zoutwaterbasis, wat zorgt voor een milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk zwembad.