fbpx

Project Lemmer

Voor dit project hebben we een prachtig bouwkundig zwembad gerealiseerd met afmetingen van 700 x 300 cm. De fundering werd gevormd door het zorgvuldig storten van een solide betonvloer, wat de basis legde voor de verdere bouw. Daarnaast hebben we een plage met een trap geïntegreerd, wat een comfortabel en luxe gevoel geeft aan het zwembad en uitnodigt tot ontspanning.

De binnenzijde van het zwembad werd voorzien van gelaste folie, die zorgt voor een waterdichte afwerking en een strak visueel resultaat. Bovendien zijn er twee LED-lampen ingebouwd, waardoor het zwembad zowel overdag als ’s avonds sfeervol verlicht wordt. Om de watercirculatie optimaal te laten verlopen, zijn alle benodigde leidingen rondom het zwembad nauwkeurig aangelegd. Tevens hebben we een automatische niveauregeling geplaatst om het waterniveau constant te houden, waardoor onderhoud wordt geminimaliseerd.

Alle technische systemen voor dit zwembad zijn ingericht voor het gebruik van zout water, wat zorgt voor een duurzamer en milieuvriendelijker zwemervaring. Om het comfort verder te verhogen, is er in samenwerking met een gespecialiseerde leverancier een overkapping geplaatst. Deze overkapping beschermt het zwembad tegen weersinvloeden en maakt het mogelijk om het zwemseizoen te verlengen.

Dankzij deze combinatie van hoogwaardige technieken en zorgvuldig vakmanschap is er een zwembad gecreëerd dat aan de hoogste eisen van luxe en functionaliteit voldoet.